Newchic.com 16

Newchic.com 16

Advertisements

Happy New Year!

Hello everyone!

Until now, the blog was designed mainly to publicize the fashion ideas from my Polyvoresets.” But, there is no better time for a change of the new year. Therefore, today I start with posting my combinations, so hopefully you’ll love the photos 🙂

Досега, блогот ми беше наменет претежно за објавување на модни идеи преку моите Polyvore „сетови“. Но како што велат, нема подобро време за промени од новата година. Поради тоа, од денес почнувам со постирање на мои комбинации, па се надевам дека ќе ви се допаднат фотографиите 🙂

dscn5616 Continue reading “Happy New Year!”